Betaling

Hvilke betalingsmåter tilbyr Rørkjøp?

Rørkjøp benytter Klarna Checkout. Dette er en brukervennlig og enkel løsning for deg som kunde. Når du betaler i kassen i vår nettbutikk, vil det automatisk bli opprettet fakturabetaling.

Ønsker du å benytte en annen betalingsmåte, f.eks. Visa eller MasterCard, så klikker du på det når bekreftelsessiden vises. Rørkjøp tilbyr følgende betalingsmåter:

  • Klarna Faktura
  • Klarna Delbetaling
  • Vipps
  • Kortbetaling med Visa eller MasterCard

Kan jeg betale med gavekort?

Vanlige gavekort som er basert på Visa eller MasterCard vil fungere som vanlige kort når du velger kortbetaling i kassen.

Kortet mitt ble trukket, men ingen varer er sendt

Når du velger kortbetaling i kassen, så opprettes den noe som kalles en reservasjon på kortet ditt. Denne reservasjonen vil kunne sees på kontoen din i inntil 3 dager etter at du bestiller. Hvis varene blir sendt i denne perioden, så vil reservasjonen bli omgjort til et korttrekk.

Hvis varene ikke blir sendt i løpet av de 3 dagene, vil reservasjonen forsvinne fra kontoen din. Når varene da sendes fra vårt lager, vil kortet ditt belastes og pengene bli trukket fra kontoen din. Det kan derfor noen ganger oppleves som om varene blir trukket to ganger, mens det er i virkeligheten kun er gjort ett trekk.